inSPORTline Aparat masaj Gurinno

998.00 lei
(1 magazin)
Aparatul Masaj inSPORTline Gurinno ofera un masaj superior al labei piciorului si gleznei. Utilizatorul poate alege din cele 3 moduri de masaj si niveluri de intensitate. Principala caracteristica este masajul excelent al talpilor. Acest tip de masaj este un mod excelent de indepartare a stresului si relaxare.O caracteristica suplimentara este incalzirea cu infrarosu ce va ajuta la imbunatatirea metabolismului si cresterea imunitatii. ...

Descriere - inSPORTline Aparat masaj Gurinno


Aparatul Masaj inSPORTline Gurinno ofera un masaj superior al labei piciorului si gleznei. Utilizatorul poate alege din cele 3 moduri de masaj si niveluri de intensitate. Principala caracteristica este masajul excelent al talpilor. Acest tip de masaj este un mod excelent de indepartare a stresului si relaxare.

O caracteristica suplimentara este incalzirea cu infrarosu ce va ajuta la imbunatatirea metabolismului si cresterea imunitatii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Aparat masaj Gurinno de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Aparat masaj Gurinno sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.