Inkmate Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon 1000 ml

70.00 lei
(1 magazin)
Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon       Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon este formulat in asa fel incat sa indeplineasca criteriile de calitate ale cartuselor cu cernela originala OEM Canon.   Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon este disponibila in recipiente de 100 ml, 500 ml sau 1 Litru.   Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon nu este cerneala tip universala.   Cerne ...

Descriere


Inkmate Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon 1000 ml

Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon

 

 

 

Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon este formulat in asa fel incat sa indeplineasca criteriile de calitate ale cartuselor cu cernela originala OEM Canon.

 

Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon este disponibila in recipiente de 100 ml, 500 ml sau 1 Litru.

 

Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon nu este cerneala tip universala.

 

Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon este de calitate superioara, special creata pentru pentru o compatibilitate perfecta cu tehnologia folosita de producatorul Canon.

 

Acesta cerneala este compatibila cu toate seriile Canon:

 

-Pixma IP, iX, MG, MP,MX -BJ, cJp, I, N, P, BJC, CLC, BJP -Fax B, JX, L, LC

 

*Cerneala Ink-mate pentru cartuse reincarcabile Canon Magenta nu se recomanda sa se foloseasca cu imprimantele Canon cu consumabile din seria 550-551, pigmentul culori difera fata de cel standard si poate cauza printari neconforme.

Cantitate: 1000 ml Culoare: Magenta Compatibil marca: Canon

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Inkmate Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon 1000 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Inkmate Cerneala refil Magenta (rosie) pentru imprimante Canon 1000 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.