Inkmate Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon 1000 ml

70.00 lei
(1 magazin)
Cerneala refill Cyan (albastra) pentru imprimante Canon       Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon este formulat in asa fel incat sa indeplineasca criteriile de calitate ale cartuselor cu cernela originala OEM Canon.   Cerneala refil Cyan (albastra)pentru imprimante Canon este disponibila in recipiente de 100 ml, 500 ml sau 1 Litru.   Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon nu este cerneala tip universala.   Cerne ...

Descriere


Inkmate Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon 1000 ml

Cerneala refill Cyan (albastra) pentru imprimante Canon

 

 

 

Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon este formulat in asa fel incat sa indeplineasca criteriile de calitate ale cartuselor cu cernela originala OEM Canon.

 

Cerneala refil Cyan (albastra)pentru imprimante Canon este disponibila in recipiente de 100 ml, 500 ml sau 1 Litru.

 

Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon nu este cerneala tip universala.

 

Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon este de calitate superioara, special creata pentru pentru o compatibilitate perfecta cu tehnologia folosita de producatorul Canon.

 

Acesta cerneala este compatibila cu toate seriile Canon:

 

-Pixma IP, iX, MG, MP,MX -BJ, cJp, I, N, P, BJC, CLC, BJP -Fax B, JX, L, LC

 

 

Cantitate: 1000 ml Culoare: Cyan Compatibil marca: Canon

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Inkmate Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon 1000 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Inkmate Cerneala refil Cyan (albastra) pentru imprimante Canon 1000 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.