Inkmate Cerneala compatibila refill DYE GI-490Y pentru imprimante Canon, Yellow 500 ml

35.00 lei
(1 magazin)
Cerneala compatibila refill DYE GI-490Y pentru imprimante Canon, Yellow Cerneala refill Dye Yellow pentru imprimante Canon este formulata astfel incat sa indeplineasca criteriile de calitate ale cartuselor cu cernela originala OEM Canon.   Cerneala refill Yellow pentru imprimante Canon este de calitate superioara, special creata pentru pentru o compatibilitate perfecta cu tehnologia folosita de producatorul Canon.   Aceasta cerneala este compatibila cu imprimantele marca ...

Descriere


Inkmate Cerneala compatibila refill DYE GI-490Y pentru imprimante Canon, Yellow 500 ml

Cerneala compatibila refill DYE GI-490Y pentru imprimante Canon, Yellow

Cerneala refill Dye Yellow pentru imprimante Canon este formulata astfel incat sa indeplineasca criteriile de calitate ale cartuselor cu cernela originala OEM Canon.

 

Cerneala refill Yellow pentru imprimante Canon este de calitate superioara, special creata pentru pentru o compatibilitate perfecta cu tehnologia folosita de producatorul Canon.

 

Aceasta cerneala este compatibila cu imprimantele marca Canon Pixma G1400, Canon Pixma G2200, Canon Pixma G2400, Canon Pixma G3200, Canon Pixma G3400, Canon Pixma G4400.

 

Cerneala este compatibila cu cartusul GI-490Y.

 

 

 

Cerneala refill DYE Yellow pentru Canon ste disponibila in recipiente de:

 

- 100 ml;

 

- 500 ml;

 

- 1000 ml.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Inkmate Cerneala compatibila refill DYE GI-490Y pentru imprimante Canon, Yellow 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Inkmate Cerneala compatibila refill DYE GI-490Y pentru imprimante Canon, Yellow 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.