Indesit BTW L60300 EE/N

de la 1 299.99 lei (4 magazine)
  Tip Produs Masina de spalat rufe  Tip de incarcare Verticala  Viteza de centrifugare (rpm) 1000 Capacitate de incarcare (kg) 6 Clasa de eficienta energetica A+++  Culoare Alb Opțiune Extra Spălare Ciclul Spălare Extra este soluția ideală pentru toate petele uscate și încăpățânate, cum ar fi cafeaua sau ciocol ...

Descriere


Indesit BTW L60300 EE/N

 
 • Tip Produs
  Masina de spalat rufe 
 • Tip de incarcare
  Verticala 
 • Viteza de centrifugare (rpm)
  1000
 • Capacitate de incarcare (kg)
  6
 • Clasa de eficienta energetica
  A+++ 
 • Culoare
  Alb
Opțiune Extra Spălare

Ciclul Spălare Extra este soluția ideală pentru toate petele uscate și încăpățânate, cum ar fi cafeaua sau ciocolata. Selectați-l împreună cu orice ciclu rapid pentru a vă bucura de rezultate excelente pentru rufele dvs.

 
Bumbac 60

Programul Bumbac 60 oferă rezultate excelente de spălare pentru articolele de bumbac la 60 °, în doar 59 de minute.

 
Sintetice 40

Programul Sintetice 40 îndepărtează perfect petele de pe articolele sintetice, folosind un ciclu de temperatură scăzută la 40 ° în doar 59 de minute.

 
Bumbac 40

Programul Bumbac 40 este special conceput pentru a oferi îngrijire suplimentară pentru articolele din bumbac, în timp ce îndepărtează petele la 40 °, în doar 45 de minute.

 
Water Balance Plus

Programul inovator Water Balance Plus este conceput pentru a economisi substanțial consumul de apă, energie și timp. Cu încărcături mici, poate economisi până la 70% apă și 50% energie, ciclul fiind totodată cu 35% mai rapid.

 
Întârziere

Programul Pornire Întârziată vă permite să programați cu ușurință ciclurile de spălare pentru o spălare la final de zi sau pe timp de noapte. Pur și simplu configurați programul și lăsați aparatul dvs. Indesit să facă restul.

 
Turn&Wash

Turn&Wash

 
RapidWash

RapidWash

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Indesit BTW L60300 EE/N de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Indesit BTW L60300 EE/N sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.