Impulse Fitness Scripete ES3000 OPT

4 242.00 lei
(1 magazin)
Cadru optional aparat multifunctional ES3000 HI-LO OPT este un scripete optional ce se poate atasa aparatului multifunctionat ES3000. Cu ajutorul acestui scripete HI-LO OPT, se extinde gama de exercitii , multifunctinalul ES3000 devenind astfel un aparat complet si complex.Acesta permite realizarea exercitiilor pentru biceps, triceps, spate, umeri, abdomen, fiind un scripete mobil ce permite fixarea in mai multe pozitii, in functie de exercitiile efectuate. ...

Descriere - Impulse Fitness Scripete ES3000 OPT


Cadru optional aparat multifunctional ES3000 HI-LO OPT este un scripete optional ce se poate atasa aparatului multifunctionat ES3000. Cu ajutorul acestui scripete HI-LO OPT, se extinde gama de exercitii , multifunctinalul ES3000 devenind astfel un aparat complet si complex.

Acesta permite realizarea exercitiilor pentru biceps, triceps, spate, umeri, abdomen, fiind un scripete mobil ce permite fixarea in mai multe pozitii, in functie de exercitiile efectuate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Impulse Fitness Scripete ES3000 OPT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Impulse Fitness Scripete ES3000 OPT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.