Impulse Fitness PE350

de la 11 539.00 lei
(4 magazine)
Bicicleta eliptica profesionala Impulse Fitness PE350 are un design simplu si modern, ce permite efectuarea unui antrenament mai dinamic, datorita manerelor cu doua pozitii diferite. La fel si pedalele, au o capacitate mare de deschidere si ofera o absorbtie a impactului, potrivindu-se oricarei persoane.Bicicleta include sistemul de telemetrie a frecventei cardiace, ce ajuta utilizatorii sa monitorizeze intensitatea antrenamentului.LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ ! ...

Descriere - Impulse Fitness PE350


Bicicleta eliptica profesionala Impulse Fitness PE350 are un design simplu si modern, ce permite efectuarea unui antrenament mai dinamic, datorita manerelor cu doua pozitii diferite. La fel si pedalele, au o capacitate mare de deschidere si ofera o absorbtie a impactului, potrivindu-se oricarei persoane.

Bicicleta include sistemul de telemetrie a frecventei cardiace, ce ajuta utilizatorii sa monitorizeze intensitatea antrenamentului.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Impulse Fitness PE350 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Impulse Fitness PE350 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.