Impala Luciu de Buze Brooklin, nuanta 21, 6ml

17,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Luciu de Buze Impala Brooklin, nuanta 21, 6ml:  produs de machiaj ce ofera buzelor o culoare moderna si vibranta, precum si o stralucire intensa. Contine vitamina E ce ingrijeste buzele si previne uscarea si imbatranirea lor cauzata de radicalii liberi, iar filtrul UV protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare. Pensula speciala permite o aplicare usoara si precisa. Ingrediente:  vitamina E, filtru UV Aplicare:  se aplica uniform pe b ...

Descriere


Impala Luciu de Buze Brooklin, nuanta 21, 6ml

Descrierea produsului:
Luciu de Buze Impala Brooklin, nuanta 21, 6mlprodus de machiaj ce ofera buzelor o culoare moderna si vibranta, precum si o stralucire intensa. Contine vitamina E ce ingrijeste buzele si previne uscarea si imbatranirea lor cauzata de radicalii liberi, iar filtrul UV protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare. Pensula speciala permite o aplicare usoara si precisa.
Ingredientevitamina E, filtru UV
Aplicarese aplica uniform pe buzele curate si uscate. Se poate reaplica de mai multe ori pe parcursul zilei.
Cantitate6 ml.
CuloareRoz.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Impala Luciu de Buze Brooklin, nuanta 21, 6ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Impala Luciu de Buze Brooklin, nuanta 21, 6ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.