Impala Fond de Ten Rezistent la Apa, nuanta 2 Shell, 30ml

34,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Fond de Ten Rezistent la Apa Impala, nuanta 2 Shell, 30ml:  fond de ten cu o consistenta cremoasa, ce se aplica usor si uniform, oferind tenului un aspect neted si catifelat de lunga durata. Formula sa rezistenta la apa este imbogatita cu colagen, vitamina E si filtru UV, ce contribuie la hidratarea si ingrijirea optima a pielii si o protejeaza impotriva actiunii nocive a factorilor de mediu, inclusiv a radiatiilor solare, prevenind uscarea si imbatrani ...

Descriere


Impala Fond de Ten Rezistent la Apa, nuanta 2 Shell, 30ml

Descrierea produsului:
Fond de Ten Rezistent la Apa Impala, nuanta 2 Shell, 30mlfond de ten cu o consistenta cremoasa, ce se aplica usor si uniform, oferind tenului un aspect neted si catifelat de lunga durata. Formula sa rezistenta la apa este imbogatita cu colagen, vitamina E si filtru UV, ce contribuie la hidratarea si ingrijirea optima a pielii si o protejeaza impotriva actiunii nocive a factorilor de mediu, inclusiv a radiatiilor solare, prevenind uscarea si imbatranirea sa prematura.
Ingredientevitamina E, colagen, filtru UV
Aplicarese aplica o cantitate suficienta pe tenul curat si uscat si se intinde uniform cu degetele sau cu ajutorul unui burete.
Cantitate30 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Impala Fond de Ten Rezistent la Apa, nuanta 2 Shell, 30ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Impala Fond de Ten Rezistent la Apa, nuanta 2 Shell, 30ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.