iMP Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense Ps5

Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense Ps5 Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense PS5  este un produs lansat de IMP la data de 20.10.2020. Cu noul set de grip-uri special conceput pentru controller-ul dvs. PS5 nu va mai trebui sa va faceti probleme ca va vor aluneca degetele in timpul sesunilor de gaming, deoarece acestea reduc alunecarea si va vor protejeaza degetele analogice de uzura normala. Include 4 accesorii de prindere interschimbabile. Sa inceapa actiunea! Caracteri ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


iMP Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense Ps5

Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense Ps5 Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense PS5 este un produs lansat de IMP la data de 20.10.2020.

Cu noul set de grip-uri special conceput pentru controller-ul dvs. PS5 nu va mai trebui sa va faceti probleme ca va vor aluneca degetele in timpul sesunilor de gaming, deoarece acestea reduc alunecarea si va vor protejeaza degetele analogice de uzura normala.

Include 4 accesorii de prindere interschimbabile. Sa inceapa actiunea!

Caracteristici:
  • reduce alunecarea si va protejeaza controllereul de uzura
  • aderenta imbunatatita ofera un control mai mare si o directionare mai precisa
  • simplu de aplicat si usor de indepartat fara lipici sau reziduri
  • include 4 gripuri: 2 punctate si 2 rigide
Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense Ps5

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul iMP Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense Ps5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru iMP Set 4 Gripuri Thumb Treadz Dual Sense Ps5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.