Immergas HERCULES CONDENSING ABT 32 3ErP

de la 15 020.00 lei (2 magazine)
Centrala termica   cu boiler inox 120 L Immergas Hercules Condesing ABT 32 3 ErP - 32 kw poate funcţiona şi în instalaţii cu mai multe zone, fiind prevăzută pentru a adăposti în interior până la 3 pompe pentru tot atâtea circuite.   Centrala termica  cu boiler inox 120 L Immergas Hercules Condesing ABT 32 3 ErP - 32 kw poate gestiona 2 zone cu temperaturi diferite, fiind dotată de serie atât cu pompă pentru circuitul de radiatoare cât şi cu kitul de joasă temperat ...

Descriere


Immergas HERCULES CONDENSING ABT 32 3ErP

Centrala termica   cu boiler inox 120 L Immergas Hercules Condesing ABT 32 3 ErP - 32 kw poate funcţiona şi în instalaţii cu mai multe zone, fiind prevăzută pentru a adăposti în interior până la 3 pompe pentru tot atâtea circuite.   Centrala termica  cu boiler inox 120 L Immergas Hercules Condesing ABT 32 3 ErP - 32 kw poate gestiona 2 zone cu temperaturi diferite, fiind dotată de serie atât cu pompă pentru circuitul de radiatoare cât şi cu kitul de joasă temperatură pentru instalaţia de încălzire prin pardoseală. Placa de gestiune a zonelor (aflată în dotare standard la acest model) permite reglarea directă a temperaturii agentului termic pentru pardoseală, dar şi adaptarea automată a acesteia la temperatura exterioară, în cazul montării unui senzor extern de temperatură.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Immergas HERCULES CONDENSING ABT 32 3ErP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Immergas HERCULES CONDENSING ABT 32 3ErP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.