Immergas HERCULES CONDENSING 32 3 ErP

de la 11 600.00 lei (2 magazine)
HERCULES CONDENSING este dotată de serie cu un disjunctor hidraulic, o valvă cu 3 căi pentru prioritate sanitară şi cu minim două pompe, una de recirculare în centrală, iar cealaltă prin instalaţia de încălzire. Temperatura maximă a agentului termic se poate limita foarte uşor la 45°C, fapt ce permite racordarea directă a centralei la instalaţii de joasă temperatură. HERCULES CONDENSING poate funcţiona şi în instalaţii cu mai multe zone, fiind prevăzută pentru ...

Descriere


Immergas HERCULES CONDENSING 32 3 ErP

HERCULES CONDENSING este dotată de serie cu un disjunctor hidraulic, o valvă cu 3 căi pentru prioritate sanitară şi cu minim două pompe, una de recirculare în centrală, iar cealaltă prin instalaţia de încălzire. Temperatura maximă a agentului termic se poate limita foarte uşor la 45°C, fapt ce permite racordarea directă a centralei la instalaţii de joasă temperatură. HERCULES CONDENSING poate funcţiona şi în instalaţii cu mai multe zone, fiind prevăzută pentru a adăposti în interior până la 3 pompe pentru tot atâtea circuite, sau prin instalarea unui kit opţional interior, poate funcţiona în instalaţii mixte cu temperatură diferenţiată (înaltă/joasă temperatură). În plus, aceste tipuri de centrale sunt special concepute pentru a putea îngloba o serie de kituri opţionale cum ar fi: kit de racordare la panouri solare, kit de recirculare ACM, dozator de polifosfaţi, etc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Immergas HERCULES CONDENSING 32 3 ErP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Immergas HERCULES CONDENSING 32 3 ErP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.