iDesign Protecție pentru chiuvetă Orbz Mat, 30,5 x 40,5 cm

55.00 lei
(1 magazin)
Organizarea eficientă a locuinței aduce un sentiment de claritate și bunăstare. Îți poți desfășura activitățile zilnice mult mai în detaliu, atenția fiind concentrată strict pe ceea ce este cu adevarat important pentru tine. iDesign îți oferă o selecție de accesorii pentru organizare și curățare care îți vor ușura cu siguranță viața. ...

Descriere


iDesign Protecție pentru chiuvetă Orbz Mat, 30,5 x 40,5 cm

Organizarea eficientă a locuinței aduce un sentiment de claritate și bunăstare. Îți poți desfășura activitățile zilnice mult mai în detaliu, atenția fiind concentrată strict pe ceea ce este cu adevarat important pentru tine. iDesign îți oferă o selecție de accesorii pentru organizare și curățare care îți vor ușura cu siguranță viața.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul iDesign Protecție pentru chiuvetă Orbz Mat, 30,5 x 40,5 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru iDesign Protecție pentru chiuvetă Orbz Mat, 30,5 x 40,5 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.