Ideal Standard Lavoar pentru mobilier Tonic II, 80X50 cm

1 603.00 lei (1 magazin)
Lavoar pentru mobilier Ideal Standard Tonic II, 80X50 cm Lavoarul Tonic II face parte din gama Ideal Standard ce ne pune la dispozitie un produs cu o inaltime generoasa de 16,5 cm cu un singur orificiu pentru baterie, confectionat din ceramica de culoare alba, avand o garantie de 25 ani. Lungimea acestuia este de 80cm iar latimea este de 50 cm. Acesta are o forma drepunghiulara iar producatorul ne ofera un capac ceramic de inchidere a ventilului.Se recomanda utilizarea impreuna cu mobi ...

Descriere


Ideal Standard Lavoar pentru mobilier Tonic II, 80X50 cm

Lavoar pentru mobilier Ideal Standard Tonic II, 80X50 cm Lavoarul Tonic II face parte din gama Ideal Standard ce ne pune la dispozitie un produs cu o inaltime generoasa de 16,5 cm cu un singur orificiu pentru baterie, confectionat din ceramica de culoare alba, avand o garantie de 25 ani. Lungimea acestuia este de 80cm iar latimea este de 50 cm. Acesta are o forma drepunghiulara iar producatorul ne ofera un capac ceramic de inchidere a ventilului.Se recomanda utilizarea impreuna cu mobilierulpentru lavoar cod : R4303.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ideal Standard Lavoar pentru mobilier Tonic II, 80X50 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ideal Standard Lavoar pentru mobilier Tonic II, 80X50 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.