Ideal Standard Lavoar Ipalyss 55x38xH12 cm montaj pe blat, fara orificiu baterie

2 029.00 lei (1 magazin)
Lavoar Ideal Standard Ipalyss 55x38xH12 cm montaj pe blat, fara orificiu baterie Lavoarul Ideal standard Ipalyss este fabricat din material ceramic inovativ Diamatec rezultat in urma celor mai recente tehnologii cu materiale precum alumina si chamota, ceconfera rezistenta structurii si previne crapaturile, rezultand astfel un produs subtire conturat si rezistent pentru spatiile intens populate. Dimensiunea lavoarului este de 550x380xH120 mm cu finisaj alb-lucios este prevazut cu preapl ...

Descriere


Ideal Standard Lavoar Ipalyss 55x38xH12 cm montaj pe blat, fara orificiu baterie

Lavoar Ideal Standard Ipalyss 55x38xH12 cm montaj pe blat, fara orificiu baterie Lavoarul Ideal standard Ipalyss este fabricat din material ceramic inovativ Diamatec rezultat in urma celor mai recente tehnologii cu materiale precum alumina si chamota, ceconfera rezistenta structurii si previne crapaturile, rezultand astfel un produs subtire conturat si rezistent pentru spatiile intens populate. Dimensiunea lavoarului este de 550x380xH120 mm cu finisaj alb-lucios este prevazut cu preaplin fara orificiu pentru baterie si are inclussetul de fixare (cod D570967).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ideal Standard Lavoar Ipalyss 55x38xH12 cm montaj pe blat, fara orificiu baterie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ideal Standard Lavoar Ipalyss 55x38xH12 cm montaj pe blat, fara orificiu baterie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.