Idea Factory Omega Quintet Ps4

Omega Quintet PS4  este un joc de tip fighting lansat de Idea Factory International in data de 5/1/2015 disponibil pentru PlayStation 4. Intr-o lume aflata in pragul distrugerii cantatul ar putea fi singura ei speranta. Singura speranta a umanitatii se bazeaza pe muzica idolilor de canto. Inarmati cu arme de sunet ei trebuie sa lupte impotriva Raului si sa rechilibreze lumea. Cele 5 fete vor trebui sa dea performanta de o viata pentru a opri acest intuneric de la a revendic ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Idea Factory Omega Quintet Ps4

Omega Quintet PS4 este un joc de tip fighting lansat de Idea Factory International in data de 5/1/2015 disponibil pentru PlayStation 4.

Intr-o lume aflata in pragul distrugerii cantatul ar putea fi singura ei speranta. Singura speranta a umanitatii se bazeaza pe muzica idolilor de canto. Inarmati cu arme de sunet ei trebuie sa lupte impotriva Raului si sa rechilibreze lumea. Cele 5 fete vor trebui sa dea performanta de o viata pentru a opri acest intuneric de la a revendica sfarsitul umanitatii.

Muzica joaca un rol integral in sistemul de lupta al jocului oferind stimulente si altele in timpul luptei si ca manageri ai idolilor jucatorii vor putea sa construiasca relatii cu fiecare membru al grupului cunoscut ca "Versetul Fecioarelor" ("Verse Maidens").
Omega Quintet Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Idea Factory Omega Quintet Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Idea Factory Omega Quintet Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.