Idea Factory Code Realize Bouquet of Rainbows PlayStation 4

Idea Factory Code Realize Bouquet of Rainbows PlayStation 4
67.90 lei
(1 magazin)
Cardia, singură într-un conac de la marginea unei versiuni steampunk din Londra, din secolul al 19-lea, este victima unei afecțiuni misterioase care o face să se atingă de moarte. Cardia este urmărită de Garda Regală, răpită de domnul hoț Arsène Lupin și i se alătură o multitudine de alți bărbați frumoși din cele mai bune literaturi occidentale. Cu noii ei prieteni (și pretendenți), Cardia se aventurează în lume pentru a descoperi misterele existenței ei. Acest ...

Descriere - Idea Factory Code Realize Bouquet of Rainbows PlayStation 4


Cardia, singură într-un conac de la marginea unei versiuni steampunk din Londra, din secolul al 19-lea, este victima unei afecțiuni misterioase care o face să se atingă de moarte. Cardia este urmărită de Garda Regală, răpită de domnul hoț Arsène Lupin și i se alătură o multitudine de alți bărbați frumoși din cele mai bune literaturi occidentale. Cu noii ei prieteni (și pretendenți), Cardia se aventurează în lume pentru a descoperi misterele existenței ei.
Acest produs acceptă următoarele limbi: engleză
1 jucător


Funcția de vibrație DUALSHOCK®4


Ieșire video HD 720p, 1080i, 1080pReview-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Idea Factory Code Realize Bouquet of Rainbows PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Idea Factory Code Realize Bouquet of Rainbows PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.