Iceberg Interactive Headsnatchers NSW

72.86 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Provoacă-ți prietenii la lupte nebunești, unde scopul este să smulgi capetele de pe umeri și să le folosești pentru a obține acea mult dorită victorie! Headsnatchers are 25 de hărți ridicole, cu arme și caracteristici unice, dar puțin probabil, cu proprii pași și reguli de urmat. Ei bine, seamănă mai mult cu liniile directoare. Nimănui nu-i plac regulile. Scufundă capetele prietenilor tăi prin cercuri precum LeBron, dă cu piciorul bunicu ...

Descriere


Iceberg Interactive Headsnatchers NSW

Descrierea Produsului:


Provoacă-ți prietenii la lupte nebunești, unde scopul este să smulgi capetele de pe umeri și să le folosești pentru a obține acea mult dorită victorie! Headsnatchers are 25 de hărți ridicole, cu arme și caracteristici unice, dar puțin probabil, cu proprii pași și reguli de urmat. Ei bine, seamănă mai mult cu liniile directoare. Nimănui nu-i plac regulile. Scufundă capetele prietenilor tăi prin cercuri precum LeBron, dă cu piciorul bunicului tău printr-un portal spre iad ca Doomguy ™ și aruncă coșul de creier al surorii tale pe toaletă, ca o dooky pe care ai împins-o la cinci ore după ce ai băgat pizza XL pe față. O numești, Headsnatchers o are. Probabil.Deoarece aparent copiii din zilele noastre se referă la auto-exprimare și identificatori unici, am simțit că nu putem rămâne în urmă. Cu peste 100 de capete unice de ales, există un cap pentru toată lumea. Am menționat că există referințe la cultura pop? Există un cap care seamănă cu acel tip supărat din animeul pe care îl iubeai și unul dintr-un spectacol pentru copii cu un anumit conte provocat matematic. Dacă nu vă place niciuna dintre acestea, creați-vă propriile capete folosind Headitor! Puteți economisi până la 20 de capete, așa că înnebuniți încercând să recreați acele școli de școală care obișnuiau să vă aleagă ultima dată la sală.Uneori ai nevoie doar de un pic de timp pentru mine - îl obținem în totalitate. Rip-o în modul single-player Zombie Castle! Această caracteristică pentru un singur jucător se întinde pe trei niveluri diferite de dificultate. „Dar, băieții mei, fiecare joc are multiple dificultăți în zilele noastre”, te auzim gândindu-te. Zombie Castle este diferit în toate modurile sale ușoare, normale și dure. Nivele diferite, totul diferit, aceleași zombi. Îl sunăm chiar acum: nu le poți învinge pe toate. Probabil.
PUNCTE BULLET CARACTERISTICI CHEIE OBLIGATORII
Ne pare rău, dar trebuie doar să trecem peste toate funcțiile pentru ultima dată. Bine, gata?

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Iceberg Interactive Headsnatchers NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Iceberg Interactive Headsnatchers NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.