Ibiza Sound LSM900W

393.00 lei (1 magazin)
Masina de fum care genereaza o cantitate impresionanta de fum. O necesitate pentru orice DJ! Deosebit de eficient atunci cand este utilizat in combinatie cu un efect de lumina. Furnizat cu telecomanda wireless si telecomanda cu fir. Caracteristici generale: Temperatura controlata a elementului de incalzire Utilizare maxima: 2 minute Carcasa metalica puternica Suport de montare Putere element incalzire 900W Volum ceata 50mł/mn Timp incalzire 4 minute Capacitate rezervor 1 litru ...

Descriere


Ibiza Sound LSM900W

Masina de fum care genereaza o cantitate impresionanta de fum. O necesitate pentru orice DJ! Deosebit de eficient atunci cand este utilizat in combinatie cu un efect de lumina. Furnizat cu telecomanda wireless si telecomanda cu fir.

Caracteristici generale:

Temperatura controlata a elementului de incalzire
Utilizare maxima: 2 minute
Carcasa metalica puternica
Suport de montare
Putere element incalzire 900W
Volum ceata 50mł/mn
Timp incalzire 4 minute
Capacitate rezervor 1 litru
Dimensiuni: 410 x 250 x 230 mm
Greutate: 2.8 kg
Alimentare 220-240Vac, 50Hz.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ibiza Sound LSM900W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ibiza Sound LSM900W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.