Hyundai R32 WI-FI Ready 9000 BTU HTAC-09CHSD/XA71-I

1 349.00 lei
(1 magazin)
Sistemul de aer conditionat este echipat cu urmatoarele functii: WI-FI Ready Sistem autorestart Functionare silentioasa Autodiagnoza Autodiagnoza detectare scurgere freon Debit de aer pe distanta lunga Functia Anticold Dezghetarea inteligenta Senzor de temperatura pe telecomanda Filtru ioni de argint Filtru multifunctional Functie de repornire cadere tensiune alimentare Functia Turbo Schimbatoare de caldura eficiente, dotate cu tubulatoare si sisteme de evacuare rapida a condensului. V ...

Descriere


Hyundai R32 WI-FI Ready 9000 BTU HTAC-09CHSD/XA71-I

Sistemul de aer conditionat este echipat cu urmatoarele functii: WI-FI Ready Sistem autorestart Functionare silentioasa Autodiagnoza Autodiagnoza detectare scurgere freon Debit de aer pe distanta lunga Functia Anticold Dezghetarea inteligenta Senzor de temperatura pe telecomanda Filtru ioni de argint Filtru multifunctional Functie de repornire cadere tensiune alimentare Functia Turbo Schimbatoare de caldura eficiente, dotate cu tubulatoare si sisteme de evacuare rapida a condensului. Ventilatorul unitatii externe are paletele cu suprafata de atac in forma de dinte de ferastrau, ceea ce reduce zgomotul de functionare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hyundai R32 WI-FI Ready 9000 BTU HTAC-09CHSD/XA71-I de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hyundai R32 WI-FI Ready 9000 BTU HTAC-09CHSD/XA71-I sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.