Hyundai HTAC-18CHSD-XA71-I

de la 2 849.00 lei (2 magazine)
Caracteristici si functii aer conditionat Hyundai Funcționare încălzire la temperaturi scăzute Aparatul de aer condiționat funcționează în modul de încălzire până la-20°C. Mod Auto Unitatea electronica de control determină modul de funcționare în funcție de parametri precum temperatura exterioară, cea interioară din locuinta precum și gradul de umiditate din atmosferă. Mod Sleep Aparatul de aer conditionat face economie de ene ...

Descriere


Hyundai HTAC-18CHSD-XA71-I

Caracteristici si functii aer conditionat Hyundai Funcționare încălzire la temperaturi scăzute

Aparatul de aer condiționat funcționează în modul de încălzire până la-20°C.

Mod Auto

Unitatea electronica de control determină modul de funcționare în funcție de parametri precum temperatura exterioară, cea interioară din locuinta precum și gradul de umiditate din atmosferă.

Mod Sleep

Aparatul de aer conditionat face economie de energie electrică crescând în mod gradat (vara) sau scăzând (iarna) temperatura camerei, oferind condițiile ideale de dormit.

Display LED on/off

Pe display-ul LED de pe unitatea interioară se afișează temperatura setată. Pentru a nu deranja în timpul nopții, acest display poate fi oprit prin o simplă apăsare de pe butonul telecomenzii.

Conectare duală

Posibilitate de conectare stânga/dreapta a unității interne.

iFeel

Telecomanda conține un senzor de temperatură integrat ce poate detecta temperatura ambientală, astfel încât unitatea să poată ajusta temperatura mai precis conferind astfel un grad mai înalt de confort.

iSet

Aceasta funcție vă permite să salvați setările dorite, modul de lucru, temperatura dorită, viteza ventilatorului și poziția flapsurilor. De fiecare dată când apăsați butonul "iSet", aparatul va funcționa conform setării salvate. Nu va trebui să resetați parametrii de funcționare după ce au fost modificați de către alți utilizatori.

Auto-curățare

Vaporizatorul efectuează cicluri de înghețare/dezghețare si apoi uscare rapidă si sterilizare la 55°C.

Filtru lavabil

Filtrul se detașează foarte ușor pentru spălare

Mod de funcționare ECO

Buton mod Eco. Unitatea răcește camera mult mai rapid și apoi funcționează la frecvență joasă, menținând temperatura dorită.

Degivrare inteligentă

Dacă condensatorul unitatii exterioare îngheață la functionarea pe modul de încălzire, datorită temperaturii scăzute, aparatul va porni automat modul de dezghețare inteligentă.

Protecție flux aer rece

n modul de încălzire, viteza ventilatorului din interior este controlată în funcție de temperatura vaporizatorului. Atunci când temperatura acestuia este suficient de mare ventilatorul va începe să funcționeze, împiedicând apariția unui flux de aer rece la începerea funcționării unității.

Auto-diagnoză

Detectare automată a funcționării anormale cu afișare a codurilor de eroare.

Dezumidificare rapidă

Îndepărtează eficient umiditatea din încăpere.

Auto-restart

Unitatea pornește automat la ultima setare în cazul penelor de curent.

Timer

Aparatul poate fi programat la pornire sau oprire pe o perioadă de până la 24h.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hyundai HTAC-18CHSD-XA71-I de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hyundai HTAC-18CHSD-XA71-I sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.