Hyllan Pharma Supozitoare cu glicerina cop 12sup(Hyll

6.45 lei (1 magazin)
Beneficii Supozitoarele cu glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, pun in miscare si lubrifiaza masa fecala, facilitandu-i eliminarea. Indicatii Sunt utilizate pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei. Forma de prezentare 2 blistere x 6 supozitoare Mod de administrare Se extrage supozitorul din folia de aluminiu si se introduce complet in orificiul anal. Defecatia va fi stimulata p ...

Descriere


Hyllan Pharma Supozitoare cu glicerina cop 12sup(Hyll

Beneficii

Supozitoarele cu glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, pun in miscare si lubrifiaza masa fecala, facilitandu-i eliminarea.

Indicatii

Sunt utilizate pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei.

Forma de prezentare

2 blistere x 6 supozitoare

Mod de administrare

Se extrage supozitorul din folia de aluminiu si se introduce complet in orificiul anal. Defecatia va fi stimulata pe parcursul primei ore de administrare.

Ingrediente

glicerina 1500 mg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hyllan Pharma Supozitoare cu glicerina cop 12sup(Hyll de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hyllan Pharma Supozitoare cu glicerina cop 12sup(Hyll sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.