Hurtel Suport de Birou - Smartphone & Tableta - White

39,00 lei (1 magazin)
Suport de Birou - Smartphone & Tableta Acesta este un suport pentru telefon/tabletă care vă va facilita navigarea pe Internet, vizionarea filmelor sau organizarea de videoconferințe handsfree. Structura ergonomică face suportul foarte stabil și, prin urmare, se asigură împotriva căderii. La rândul său, o reglare convenabilă și simplă garantează confort și adaptare de top. Tipul brațului: telescopic Reglare pe inaltime: 225 - 263 mm Structură durabilă ...

Descriere


Hurtel Suport de Birou - Smartphone & Tableta - White

Suport de Birou - Smartphone & Tableta

Acesta este un suport pentru telefon/tabletă care vă va facilita navigarea pe Internet, vizionarea filmelor sau organizarea de videoconferințe handsfree. Structura ergonomică face suportul foarte stabil și, prin urmare, se asigură împotriva căderii. La rândul său, o reglare convenabilă și simplă garantează confort și adaptare de top.

  • Tipul brațului: telescopic
  • Reglare pe inaltime: 225 - 263 mm
  • Structură durabilă
  • Aplicație universală – pentru toate dispozitivele a căror dimensiune nu depășește 10 inchi
  • Perfect pentru streaming live
  • Util în timpul cursurilor online
  • Pad-urile din silicon protejează telefonul sau tableta împotriva zgârieturilor


Baza este fabricată din materiale care influențează nu numai durabilitatea acesteia, ci asigură și o stabilitate maximă. Datorită acestui fapt, va funcționa perfect pentru smartphone-uri și tablete. Spotul destinat telefonului are pad-uri speciale. Acestea asigură dispozitivul împotriva posibilelor zgârieturi și deteriorări.

Reglare simplă și convenabilă
Structura ergonomică și brațul telescopic permit reglarea bazei în ceea ce privește înălțimea și unghiul de înclinare. Acest lucru se traduce prin confortul utilizatorului care nu trebuie să aibă o anumită poziție pentru a utiliza telefonul sau tableta.

Aplicație largă
Standul funcționează perfect în multe situații. Îl puteți folosi pentru a viziona videoclipuri pe site-uri de streaming. Va fi o alegere excelentă și în cazul transmisiilor live sau a cursurilor online. Îl puteți folosi în mod liber pentru a crea videoclipuri pentru site-ul dvs. de socializare cu o imagine stabilă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hurtel Suport de Birou - Smartphone & Tableta - White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hurtel Suport de Birou - Smartphone & Tableta - White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.