Hubsan Kit Crash Pack pentru Drona H502E (Rosu)

39.99 lei (1 magazin)
Pentru pasionatii de drone am adus aceste elice de schimb. Stim cu totii, ca mai ales la inceput, cand de abia invatam sa folosim o drona, poate fi putin dificil de controlat si astfel si mai usor de rupt elicele. Astfel, pentru a rezolva aceasta problema Smart Products va ofera acest kit ce cuprinde 4 seturi complete de elice pentru Drona HUBSAN X4 H502E/S . De asemenea, in acest kit sunt incluse si 4 seturi de suruburi. Dimensiuni elice: Lungime: 13,7 cm // Latime: 1,8 cm (partea cea ...

Descriere


Hubsan Kit Crash Pack pentru Drona H502E (Rosu)

Pentru pasionatii de drone am adus aceste elice de schimb. Stim cu totii, ca mai ales la inceput, cand de abia invatam sa folosim o drona, poate fi putin dificil de controlat si astfel si mai usor de rupt elicele. Astfel, pentru a rezolva aceasta problema Smart Products va ofera acest kit ce cuprinde 4 seturi complete de elice pentru Drona HUBSAN X4 H502E/S . De asemenea, in acest kit sunt incluse si 4 seturi de suruburi. Dimensiuni elice: Lungime: 13,7 cm // Latime: 1,8 cm (partea cea mai lata).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hubsan Kit Crash Pack pentru Drona H502E (Rosu) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hubsan Kit Crash Pack pentru Drona H502E (Rosu) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.