Huawei Watch 3 Classic

de la 1.607,99 lei (3 magazine)
Urmariti timpul cum curge frumos   Lasati ceea ce purtati la incheietura mainii sa se potriveasca perfect in viata voastra. Finisajul circular si ecranul rotunjit ofera un aspect clasic si o senzatie de curgere, in timp ce uimitorul ecran AMOLED de 1.43 inci impinge designul smartWatch intr-un viitor luminos, chiar in fata ochilor tai.    Apeleaza la ceva mai bun   Controlati HUAWEI WATCH 3 utilizand ecranul sensibil la atingere cu raspuns rid ...

Descriere


Huawei Watch 3 Classic

Urmariti timpul cum curge frumos
 
Lasati ceea ce purtati la incheietura mainii sa se potriveasca perfect in viata voastra. Finisajul circular si ecranul rotunjit ofera un aspect clasic si o senzatie de curgere, in timp ce uimitorul ecran AMOLED de 1.43 inci impinge designul smartWatch intr-un viitor luminos, chiar in fata ochilor tai. 
 
Apeleaza la ceva mai bun
 
Controlati HUAWEI WATCH 3 utilizand ecranul sensibil la atingere cu raspuns ridicat, butonul lateral si coroana complet rotativa, offset pentru acces usor. Rotiti coroana pentru a derula cu usurinta caracteristicile afisate si setarile de volum. 
 
Chipul pe care ti-ai dorit-o intotdeauna
 
Iti schimbi hainele in fiecare zi, asa ca de ce nu si fata ceasului? HUAWEI WATCH 3 vine cu 30 de fete preinstalate, inclusiv fete animate pentru a inviora lucrurile. In plus, alegeti dintre cele peste 1.000 de modele disponibile pe HUAWEI Watch Face Store. 
 
Faceti fete de ceas
 
Distreaza-te creandu-ti propriile fete de ceas animate folosind videoclipuri scurte de 5-10 secunde preluate de pe telefon si transforma-ti fata de ceas in ceva cu adevarat special. 
Aplicatiile sunt locul in care HUAWEI WATCH 3 intra in flux. Organizat intr-un ecran clar, simplu de navigat, interactiunea cu fiecare aplicatie se simte total naturala si neteda.
 
Creati o conexiune noua
 
Folosind tehnologia eSIM, HUAWEI WATCH 3 functioneaza ca un dispozitiv de comunicatie autonom. Faceti apeluri, redati muzica si descarcati aplicatii fara a fi conectat la telefon, folosind in continuare numarul dumneavoastra existent.
 
Sunet in control
 
Controleaza redarea muzicii de pe telefon cu HUAWEI WATCH 3, plus sincronizeaza listele de redare de pe telefonul tau cu Visions si difuzoare.
 
Ramaneti instiintat
 
Glisati spre dreapta pe ecranul de pornire pentru a deschide Asistentul HUAWEI si pentru a accesa notificarile. Vedeti sarcinile dumneavoastra in desfasurare, inclusiv antrenament, apel, muzica, stopWatch si multe altele. Un mod mai simplu de a trai o viata mai inteligenta.
 
Acolo pentru a te ajuta
 
Cu totii avem nevoie de putin ajutor din cand in cand, aici intra Celia, Asistentul vocal personal al HUAWEI. Instalat pe HUAWEI WATCH 3, Celia va poate ajuta sa efectuati apeluri, sa va controlati dispozitivele si sa gasiti informatii utile rapid. In plus, utilizati functia Memorie vocala pentru a inregistra informatii importante din mers. 
Cu cateva gesturi simple de mana, veti avea controlul dorit asupra apelurilor primite. Strangeti pumnul si eliberati-l pentru a prelua un apel sau intoarceti incheietura mainii in lateral pentru a inchide apelul. 
 
Stai in galerie
 
Descarcati aplicatii direct pe HUAWEI WATCH 3 prin HUAWEI AppGallery, piata de aplicatii interna HUAWEI. Gasiti aplicatii terta parte pentru muzica, fitness, instrumente de zi cu zi, calatorii etc. 
 
Apropie-te, de la distanta
 
Nu este distractiv sa fii lasat in afara fotografiilor. Obtineti fotografii frumoase impreuna cu toti prietenii dumneavoastra utilizand functia de declansare la distanta. Controleaza camera telefonului si foloseste coroana pentru a mari si micsora, pentru fotografierea corecta de fiecare data. 
Folositi puterea datelor inteligente pentru a va ajuta pe parcursul calatoriei dumneavoastra de sanatate si fitness. Inregistrati totul in aplicatia HUAWEI Health, astfel incat sa puteti vizualiza progresul clar si cu usurinta. 
 
Simte caldura
 
Utilizati detectorul de temperatura a pielii pe HUAWEI WATCH 3 si aflati imediat daca temperatura dumneavoastra este ridicata. Tineti evidenta sanatatii, astfel incat sa va puteti ingriji oricand in cel mai bun mod posibil. 
 
Dumneavoastra si SPO2
 
Daca va simtiti anxios si cu respiratia scurta, saturatia de oxigen din sange, SpO2-ul poate fi scazut. Cunoaste-ti SpO2 instantaneu prin TruSeen 4.5+, care foloseste tehnologia avansata a luminii pentru a detecta cu precizie moleculele de oxigen din sange, chiar si in conditii de temperatura scazuta si altitudine ridicata.  
 
Cunoaste-ti inima
 
Noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac TruSeenTM 4.5 de la HUAWEI are un LED 6-in-1 si 4 fotodiode pentru o mai mare admisie de lumina. Obiectivul din sticla safir permite o penetrare mai buna a luminii, o performanta mai redusa a puterii si o experienta de purtare mai confortabila. In plus, algoritmii avansati ofera o precizie mai precisa a monitorizarii ritmului cardiac. 
 
Planul dumneavoastra de siguranta
 
Nu stii niciodata cand ar putea exista o situatie de urgenta, asa ca intotdeauna intocmeste un plan. Orice cadere face ca HUAWEI WATCH 3 sa treaca imediat in modul de urgenta si sa alerteze persoana de contact desemnata. Alternativ, apasati de 5 ori pe butonul Sus si trimiteti instantaneu un apel catre serviciile de urgenta. 
 
Urmatorul pas in sanatate
 
Vedeti inregistrarile zilnice si saptamanale ale numarului de pasi, perioadele de activitate, caloriile arse, calitatea somnului, nivelurile de stres si multe altele. 
 
O cale mai buna pentru exercitii
 
Un tracker de fitness cu functii complete pe incheietura mainii. Obtineti peste 100 de moduri de antrenament, 19 moduri profesionale, pentru sporturi in interior si in aer liber si 85 de moduri personalizate, cu detectare automata a exercitiilor pentru cele mai frecvente 6 tipuri de antrenament. Vedeti toate datele de sanatate afisate clar in aplicatia HUAWEI Health de pe telefon si bucurati-va de urmarirea superioara a traseului in aer liber cu senzorul de localizare GNSS multimod. 
 
Este timpul pentru o putere reala
 
Este timpul pentru un ceas inteligent care combina o putere de procesare minunata cu o rezistenta uimitoare, pentru a va mentine inainte in viata, indiferent de ce pare in fata. 
 
Folositi-va telefonul HUAWEI pentru a incarca invers HUAWEI WATCH 3 si spune la revedere problemelor cu durata de viata a bateriei. 
 
Viata pe o scara mai mare
 
HUAWEI WATCH 3 este echipat cu o arhitectura dual-chipset pentru a spori nu numai puterea de performanta, ci si pentru a obtine o procesare mai echilibrata. Combinat cu algoritmul inteligent de economisire a energiei 3.0, veti obtine o durata de viata a bateriei care poate sprijini monitorizarea sanatatii si a fitnessului 24/7 zile la rand. Bucurati-va de 3 zile de utilizare in scenariul tipic al modului inteligent si o utilizare incredibila de 14 zile in modul de viata extrem de lunga a bateriei. 

55026819

General
ModelWatch 3
Retea
Retea 4GLTE
Tip SIMe-SIM - Electronic SIM card
Functie telefonDa
Ecran
Diagonala (inch)1.43
Tip EcranAMOLED
Rezolutie maxima (px)466 x 466
Memorie
Memorie RAM2 GB
Memorie Flash16 GB
Foto/Video
CameraNu
Transmisie date
4GDa
Wi-FiDa
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.2, A2DP, LE
NFCDa
USBNu
Primeste notificariDa
Facilitati
Sistem de operareHarmonyOS 2.0
Radio FMNu
GPSA-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
CompatibilitateAndroid
iOS
SensoriBarometru Accelerometru Lumina ambientala Giroscop Geomagnetic Ritm Cardiac
SpecialeRedare muzica Rezistenta la apa Microfon Busola Speaker Fotografie la distanta
Sunet
DifuzoareDa
MicrofonDa
MP3Da
Acumulator
TipLi-Ion
Capacitate (mAh)450
Caracteristici fizice
Dimensiuni (mm)46.2 x 46.2 x 12.2
Greutate (grame)54
CuloareMaro
Tip brataraPiele

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Huawei Watch 3 Classic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Huawei Watch 3 Classic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.