Huami Amazfit Bip U Pro Negru

Amazfit Bip U Pro este un smartwatch inteligent, cu un design modern, potrivit pentru a indeplini fiecare obiectiv al tau.   Cu un ecran color mare de 1.43inch, care se bucura de control tactil, Bip U Pro iti va afisa in mod clar fiecare informatie dorita de tine.  O functie esentiala a acestei versiuni este asistentul vocal integrat Alexa, pe care, cu siguranta il vei folosi la maximum pentru a realiza comenzi mai rapide si a-ti simplifica viata. De asemenea, ceasul m ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Huami Amazfit Bip U Pro Negru

Amazfit Bip U Pro este un smartwatch inteligent, cu un design modern, potrivit pentru a indeplini fiecare obiectiv al tau.
 
Cu un ecran color mare de 1.43inch, care se bucura de control tactil, Bip U Pro iti va afisa in mod clar fiecare informatie dorita de tine.  O functie esentiala a acestei versiuni este asistentul vocal integrat Alexa, pe care, cu siguranta il vei folosi la maximum pentru a realiza comenzi mai rapide si a-ti simplifica viata. De asemenea, ceasul mai are integrat si microfon si GPS, asadar, vei fi mereu pe drumul cel bun!
 
 
 
Bip U Pro se bucura de o multime de functii vitale pentru a fi la curent cu starea sanatatii tale. Monitorizarea ritmului cardiac 24/7, a nivelului saturatiei de oxigen din sange si a calitatii somnului, a nivelului de stres si a ciclului menstrual, fiind doar cateva din functiile pe care Bip U Pro ti le pune la dispozitie.
 
 
 
Smartwatch-ul are integrat sistemul PAI Health Assessment System, care elimina necesitatea de a urmari date complicate si iti permite sa intelegi intuitiv starea fizica dintr-o privire. PAI poate fi utilizat oricand, oriunde si cu orice forma de exercitiu in viata de zi cu zi. Obtine o intelegere clara a starii de sanatate prin scorul tau PAI, fara a fi nevoie sa ti evidenta datelor complexe.
 
 
 
 In ceea ce priveste sportul, Bip U Pro iti pune la dispozitie peste 60 de moduri sportive, care sa te ajute sa iti atingi fiecare obiectiv si sa ramai mereu activ. Fiind certificat cu o rezistenta la apa de 5 ATM, poti sa inoti linistit oricand doresti, fara a mai fi nevoit sa lasi gadget-ul preferat la o parte. O multime de alte functii iti vor face cu ochiul si te vor ademenii sa le incerci!
 
 
 
 Durata de viata a ceasului este cuprinsa intre 5 si 9 zile, in functie de intensitatea utilizarii acestuia.
 
 

UH_A2008 BLACK

Detalii tehnice
Caracteristici generale Tip produs Tracker
Conectivitate Bluetooth 5.1
Ecran IPS
Diagonala ecran (inch) 1.43
Compatibilitate Android 5.0
iOS 10.0
Versiune Bluetooth v5.0
GPS Da
Altele BioTracker 2 PPG Biological Optical Sensor Accelerometru Giroscop Heart Rate Blood Oxygen GPS
Rezistent la apa Da
Culoare Negru
Acumulator 230 mAh
Tip Bratara Silicon
Dimesiune 40.9 x 35.5 x 11.4
Greutate 31g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Huami Amazfit Bip U Pro Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Huami Amazfit Bip U Pro Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.