HP SMART TANK 720

de la 1 099.90 lei (14 magazine)
Prezentare generală produs Simplifici imprimarea acasă prin configurare mobilă2, imprimarea faţă-verso automată, butoanele cu ghidare inteligentă şi mai puţine întreruperi. Mai mult, obţii mai multă valoare cu o cantitate mare de cerneală: până la trei ani de cerneală originală HP inclusă în cutie.3 Simplu ca bună ziua! Utilizezi videoclipurile de îndrumare pas cu pas pentru a configura rapid imprimanta.2 Creştere ...

Descriere


HP SMART TANK 720

Prezentare generală produs
Simplifici imprimarea acasă prin configurare mobilă2, imprimarea faţă-verso automată, butoanele cu ghidare inteligentă şi mai puţine întreruperi. Mai mult, obţii mai multă valoare cu o cantitate mare de cerneală: până la trei ani de cerneală originală HP inclusă în cutie.3
Simplu ca bună ziua! Utilizezi videoclipurile de îndrumare pas cu pas pentru a configura rapid imprimanta.2
Creşterea productivităţii pentru acasă Accelerezi imprimarea documentelor cu mai multe pagini, prin imprimarea automată faţă-verso.
Economii considerabile Beneficiezi de cerneală inclusă în cutie pentru până la 18.000 pagini alb-negru sau 8.000 pagini color.4
Imprimare ecologică Această imprimantă este fabricată din imprimante reciclate şi alte piese electronice. care reprezintă peste 25% din greutatea plasticului.
Caracteristici cheie
Proiectat pentru imprimări de volum mare Beneficiezi de cerneală inclusă în cutie pentru până la 18.000 pagini alb-negru sau 8.000 pagini color.
Imprimare faţă-verso automată Accelerezi imprimarea documentelor cu mai multe pagini, prin imprimarea automată faţă-verso.
Conexiunea ta fiabilă Beneficiezi de conexiuni mai rapide şi mai fiabile cu reţeaua Wi-Fi® dual-band cu reparare automată.
Comenzi rapide particularizabile pe telefon Elimini etape din activităţile repetitive cu comenzi rapide particularizabile, folosind aplicaţia HP Smart. Imprimi, scanezi, distribui, trimiţi e-mailuri şi nu numai cu o singură atingere.
Configurare simplă, ghidată Utilizezi videoclipurile de îndrumare pas cu pas pentru a configura rapid imprimanta.
Calitate excepţională HP Contează pe un text negru intens, clar şi obţine imagini în culori vibrante pentru toate imprimările.
Butoane cu ghidare inteligentă Gestionezi uşor activităţile cu ajutorul butoanelor cu ghidare inteligentă care se aprind şi te ghidează în cadrul procesului de imprimare.
Gestionare comodă a cernelii şi hârtiei Monitorizezi cu uşurinţă nivelurile de cerneală şi hârtie cu senzorii automaţi pentru nivelul scăzut de cerneală şi de hârtie.
Copiezi mai uşor acte de identitate Detectează şi copiază cu uşurinţă acte de identitate şi le imprimă pe o pagină.
Toate caracteristicile necesare Cu funcţiile de copiere şi scanare, obţii caracteristicile de care ai nevoie pentru lucru şi pentru alte activităţi.
Cartuşe originale HP
  • HP GT53 90-ml Black bottle (~4000 pages)
  • HP 53XL 135-ml Black bottle (~6000 pages)
  • HP GT52 70-ml Cyan bottle (~8000 pages)
  • HP GT52 70-ml Magenta bottle (~8000 pages)
  • HP GT52 70-ml Yellow bottle (~8000 pages). For more information about fill and yield see www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HP SMART TANK 720 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HP SMART TANK 720 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.