HP 7ZZ64AA

327.69 lei (1 magazin)
DDR4 RAM standard care permite utilizarea unei tensiuni de 1,2 V. Ca rezultat, a fost posibil sa se obtina o scadere a consumului de energie cu 20% comparativ cu DDR3 si un randament mai mare. In plus, utilizatorii pot conta pe verificari de redundanta ciclica si detectarea aleatorie a erorilor. Oamenii care asteapta performante maxime si economii mari de energie ar trebui sa ajunga la memoria DDR4 . Printre acestia vor fi jucatori, precum si utilizatori care utilizeaza ...

Descriere


HP 7ZZ64AA

DDR4

RAM standard care permite utilizarea unei tensiuni de 1,2 V. Ca rezultat, a fost posibil sa se obtina o scadere a consumului de energie cu 20% comparativ cu DDR3 si un randament mai mare. In plus, utilizatorii pot conta pe verificari de redundanta ciclica si detectarea aleatorie a erorilor. Oamenii care asteapta performante maxime si economii mari de energie ar trebui sa ajunga la memoria DDR4 . Printre acestia vor fi jucatori, precum si utilizatori care utilizeaza software profesional de procesare grafica.

Capacitate de 8 GB

Memoria RAM de 8 GB va garanta un confort ridicat de utilizare pentru multe aplicatii. Aceasta este o propunere excelenta pentru persoanele care utilizeaza software avansat zilnic, deoarece computerul va efectua cu succes multe operatii simultan. Jucatorii vor fi, de asemenea, fericiti. O astfel de resursa de memorie va va permite sa va distrati cu multe dintre cele mai recente titluri. In plus, sistemul va functiona rapid si eficient, ceea ce poate fi un atu nepretuit in munca de birou, unde eficienta este o prioritate.

Modul unic

Un singur cip de memorie RAM este o solutie care va fi perfecta pentru o configuratie conceputa pentru diverse sarcini. Oferta larga va va permite sa potriviti perfect modulul cu preferintele personale. Capacitatea mai mica va fi o solutie ieftina, care va fi utilizata in munca de birou. Pe de alta parte, jucatorii si utilizatorii de programe profesionale de procesare grafica vor cauta cu siguranta o resursa mai mare. Daca computerul incetineste dupa ceva timp, va fi posibil sa extindeti memoria RAM.

Conector UDIMM

UDIMM este un tip de conector de memorie RAM care poate fi gasit adesea pe o placa de baza. Un slot special permite instalarea memoriei fara tampon. Aceasta inseamna ca poate fi accesat direct prin intermediul controlerului de memorie de pe computer. Cand apare o cerere de citire sau scriere in timpul functionarii, controlerul foloseste modulul RAM si scrie sau citeste informatii pe acesta. Inainte de cumparare, va rugam sa consultati specificatiile placii de baza pentru a vedea ce tip de cip de memorie puteti instala.

Profil redus

Spatiul liber in carcasa computerului se poate dovedi a fi un atu nepretuit atunci cand extindeti configuratia. Modulele RAM cu profil redus sunt perfecte atunci cand utilizatorul doreste sa incorporeze elemente suplimentare in structura placii de baza. Acesta ar putea fi un cooler de procesor, de exemplu. Arhitectura minimalista a cipului de memorie poate fi utilizata si in carcase compacte. Instalarea va fi foarte rapida si usoara. Oferta larga include multe dispozitive de acest tip cu parametri diferiti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HP 7ZZ64AA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HP 7ZZ64AA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.