HP 179FNW

de la 1 499.66 lei (7 magazine)
Prezentare generală produs Obţine performanţele unei imprimante MFP productive – cea mai mică la această clasă.1 Imprimă, scanează, copiază şi trimite prin fax, obţine rezultate color de calitate înaltă, imprimă şi scanează de la telefon.2 Calitate legendară la un preţ accesibil Obţii calitatea pe care te poţi baza – text negru bine conturat şi imagini color clare – cu acest echipament MFP accesibil. Produs conc ...

Descriere


HP 179FNW

Prezentare generală produs
Obţine performanţele unei imprimante MFP productive – cea mai mică la această clasă.1 Imprimă, scanează, copiază şi trimite prin fax, obţine rezultate color de calitate înaltă, imprimă şi scanează de la telefon.2
Calitate legendară la un preţ accesibil Obţii calitatea pe care te poţi baza – text negru bine conturat şi imagini color clare – cu acest echipament MFP accesibil.
Produs conceput pentru a se încadra în spaţiul tău Imprimă rapid şi uşor cu o imprimantă multifuncţională creată pentru a se încadra perfect în spaţiul tău de lucru.
Imprimare şi scanare mobilă simplă, cu aplicaţia HP Smart Imprimi, scanezi şi copiezi de aproape oriunde şi beneficiezi de configurare simplă de pe telefon.2
Caracteristici cheie
Calitate laser fără compromisuri Această imprimantă laser surprinzător de mică asigură o calitate excepţională, pagină după pagină.
Text negru bine conturat, culori de calitate superioară Obţii text bine conturat, nuanţe intense de negru şi imagini color clare.
Preţ avantajos Contează pe o imprimantă laser de înaltă performanţă, la un preţ accesibil.
Puterea imprimantei în mâna ta Configurezi, imprimi şi scanezi simplu de la telefon, folosind aplicaţia HP Smart.
Dispozitivul tău, alegerea ta Imprimaţi simplu de la o varietate de smartphone-uri şi tablete.
Extinde-ţi sfera de imprimare Partajezi simplu resursele – obţii acces şi imprimi prin reţeaua wireless şi Ethernet.
Fără reţea, fără probleme Conectaţi smartphone-ul sau tableta direct la imprimantă şi imprimaţi simplu, fără a accesa o reţea.
Imprimare rapidă Obţine viteze de imprimare de până la 18/4 ppm.
Productivitate în modul hands-free Bucură-te de imprimare, scanare, copiere şi trimitere prin fax în modul hands-free, datorită alimentatorului automat de documente de 40 de pagini.
Panou de control simplu, intuitiv Beneficiezi de imprimare şi trimitere prin fax simplă şi rapidă direct de la panoul de control.
Ocupă-te de ce e esenţial Obţineţi performanţe polivalente la imprimare, scanare, copiere şi fax.
Dimensiune mică, compactă Această imprimantă MFP încape aproape oriunde – atât este de mică şi compactă!
Cartuşe originale HP
  • Cartuş de toner laser original HP 117A negru (1.000 pagini)
  • cartuş de toner laser original HP 117A cyan (700 pagini)
  • cartuş de toner laser original HP 117A galben (700 pagini)
  • cartuş de toner laser original HP 117A magenta (700 pagini)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HP 179FNW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HP 179FNW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.