Hoya ND1000 72mm

299,99 lei (1 magazin)
Hoya Filtru PRO ND1000 72mm este construit pentru a reduce cantitatea de lumina care intra in obiectivul aparatului foto fara a dezechilibra balansul de alb. Obiectivul micsoreaza cantitatea de lumina care intra, si astfel permite folosirea unei diafragme deschise cu timp de expunere prelungit pentru a creaa efecte creative si spectaculoase, in conditii de lumina puternica. Filtrul Hoya Pro ND foloseste tehnologia ACCU-ND si poate prelungi expunerea cu 10 trepte. Indicele de filtru ...

Descriere


Hoya ND1000 72mm

Hoya Filtru PRO ND1000 72mm este construit pentru a reduce cantitatea de lumina care intra in obiectivul aparatului foto fara a dezechilibra balansul de alb. Obiectivul micsoreaza cantitatea de lumina care intra, si astfel permite folosirea unei diafragme deschise cu timp de expunere prelungit pentru a creaa efecte creative si spectaculoase, in conditii de lumina puternica.

Filtrul Hoya Pro ND foloseste tehnologia ACCU-ND si poate prelungi expunerea cu 10 trepte. Indicele de filtru ND1000 va da posibilitatea sa utilizati un timp de expunere de 15 secunde in plina zi.
Diametru72mm
Indice filtruND1000
Factor de prelungire a expunerii10 trepte de expunere

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hoya ND1000 72mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hoya ND1000 72mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.