Hotpoint Ariston AQS73D28S EU/B N

de la 2 049.99 lei (5 magazine)
Masina de spalat rufe slim Hotpoint AQS73D28S EU/B N MOTOR INVERTOR Acest motor invertor al mașinii de spălat Hotpoint este proiectat pentru a asigura o performanță de durată și pentru a îmbunătăți rezultatele finale. CICLUL ANTI-ALERGIE Programul anti-alergie spală în profunzime fără a stresa țesăturile și îndepărtează majoritatea alergenilor care provoacă iritarea pielii. WOOLMARK Acțiune extrem de delicată pentru spălarea art ...

Descriere


Hotpoint Ariston AQS73D28S EU/B N

Masina de spalat rufe slim Hotpoint AQS73D28S EU/B N


MOTOR INVERTOR

Acest motor invertor al mașinii de spălat Hotpoint este proiectat pentru a asigura o performanță de durată și pentru a îmbunătăți rezultatele finale.CICLUL ANTI-ALERGIE

Programul anti-alergie spală în profunzime fără a stresa țesăturile și îndepărtează majoritatea alergenilor care provoacă iritarea pielii.
WOOLMARK

Acțiune extrem de delicată pentru spălarea articolelor de îmbrăcăminte din lână, asigurând o curățare perfectă fără a vă face hainele să își piardă moliciunea originală. Acest ciclu a fost aprobat de compania Woolmark ca o spălare validă pentru a fi utilizată pe articole de îmbrăcăminte din lână purtând eticheta "spălare manuală".


SCHIMBAREA UNUI PROGRAM DE SPĂLARE ÎN TIMP CE ESTE ÎN CURS DE DESFĂȘURARE

Pentru a schimba un program în timpul executării unui ciclu, puneți mașina de spălat în pauză apăsând tasta START/PAUSE (indicatorul corespunzător se va aprinde intermitent de culoarea portocalie; alegeţi ciclul dorit şi apăsaţi din nou tasta START/PAUSE .

Dacă doriţi să anulaţi un ciclu deja activat, apăsaţi îndelung tasta ON/OFF . Ciclul se va întrerupe iar maşina se va opri.


POSIBILITATEA DE A ADĂUGA RUFE

Pentru a adăuga rufe, întâi opriți mașina de spălat, apăsând butonul START/PAUSE , apoi deschideți ușa și puneți articolele în mașină.

Apăsați din nou butonul START/PAUSE pentru a continua ciclul de spălare din punctul în care a fost întrerupt.


BLOCARE BUTOANE

pentru a bloca sau debloca panoul de comenzi, ţineţi apăsată tasta timp de 2 secunde. Dacă ledul se aprinde, atunci panoul de comenzi este blocat (cu excepţia buton ON/OFF). În acest fel, se evită modificarea accidentală a unui program, în special de către copii.


INDICATOR LUMINOS LOCK

Iluminarea indicatorului indică blocarea hubloului. Pentru a evita daune este necesar să se aştepte ca indicatorul să se stingă înainte de a deschide hubloul.

Pentru a deschide uşa în timpul executării unui ciclu, apăsaţi tasta START/PAUSE ; când indicatorul se stinge, puteţi deschide hubloul.Programe: Antialergic plus, Ultra delicate, Mix 30', Eco 40-60, 20°C, Bumbac (2), Eco bumbac (4), Sintetice rezeistente (3), Rufe albe, Rufe colorate, Rufe negre, Camasi, Geci captusite, Lenjerie, Lana, Clatire, Centrifugare + evacuare apa


Optiuni: SuperWash, Extra clatire, Calcare usoara, Prespalare, Pornire intarziata, Temperatura, Centrifugare


PERFORMANŢĂ

Clasa de eficiență energetică : A +++

Consumul anual de apă anual (l / an) : 10428

Consumul anual anual de energie (kWh / an) : 175

Viteza maximă de centrifugare (rpm) : 1200

Clasa de performanță a uscării prin stoarcere : B

Reglarea nivelului de zgomot (dB (A) re 1 pW) : 78

Nivelul zgomotului la spălare (dB (A) re 1 pW) : 50


CARACTERISTICI STRUCTURALE

Tipul de instalare : Neincorporabil

Tip de încărcare : Încărcare frontală

Capacitate (kg) : 7

Culoare : Alb/Titan

Tipul de display : LCD

Greutate (kg) : 63.1


DIMENSIUNI

Înălțime (cm) : 85.0

Lățime (cm) : 59.5

Adâncimea (cm) : 44.6


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hotpoint Ariston AQS73D28S EU/B N de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hotpoint Ariston AQS73D28S EU/B N sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.