Horizon Tablou decorativ canvas

Tablouri pe canvas sunt imprimari de inalta rezolutie pe canvas profesional . Tablourile sunt realizate pe canvas - material textil din bumbac, print de calitate inalta. Montaj Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic. Panza intinsa pe sasiuri (cadre) din lemn, de 3 cm grosime. Marginile sunt imbracate din imagine, tabloul avand aspect volumetric, se expune direct, fara rama. 10 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Horizon Tablou decorativ canvas

Tablouri pe canvas sunt imprimari de inalta rezolutie pe canvas profesional . Tablourile sunt realizate pe canvas - material textil din bumbac, print de calitate inalta. Montaj Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic. Panza intinsa pe sasiuri (cadre) din lemn, de 3 cm grosime. Marginile sunt imbracate din imagine, tabloul avand aspect volumetric, se expune direct, fara rama. 100% CANVASDimensiune: 70 x 100 cm Rama: 100% Lemn (Grosime: 3cm)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon Tablou decorativ canvas de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon Tablou decorativ canvas sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.