Horizon JK Fitness Diamond S53

3 999.00 lei
(1 magazin)
Bicicleta Indoor Cycling JK Fitness Diamond S53 se caracterizează printr-o construcție solidă, confort și funcționalitate. Bicicleta Diamond S53 un produs robust, ce sustine o greutate a utilizatorului de 150kg. Dotata cu o volanta mare de 25kg, montata in partea din fata, acest produs este ideal atat pentru antrenamentele efectuate acasa cat si pentru clasa de grup din cadrul unui club de fitness. ...

Descriere - Horizon JK Fitness Diamond S53


Bicicleta Indoor Cycling JK Fitness Diamond S53 se caracterizează printr-o construcție solidă, confort și funcționalitate. Bicicleta Diamond S53 un produs robust, ce sustine o greutate a utilizatorului de 150kg. Dotata cu o volanta mare de 25kg, montata in partea din fata, acest produs este ideal atat pentru antrenamentele efectuate acasa cat si pentru clasa de grup din cadrul unui club de fitness.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon JK Fitness Diamond S53 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon JK Fitness Diamond S53 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.