Horizon Horizon TORUS 5

de la 9 585.00 lei
(2 magazine)
Aparat multifunctional fitness Horizon TORUS 5 a fost proiectat pentru o utilizare casnica intensa, cu scopul de a antrena toate grupele de muschi. Aparatul se livreaza cu un turn de greutati de 80 kg.Torus 5 dispune de o structura robusta din otel care asigura o durabilitate excelenta. Este ideal atat pentru trenul superior cat si pentru trenul inferior (manualul de instructiuni va va arata diversele optiuni) datorita accesoriilor incluse (manere si bare acoperite cu cauciuc). Cabluri ...

Descriere


Horizon Horizon TORUS 5

Aparat multifunctional fitness Horizon TORUS 5 a fost proiectat pentru o utilizare casnica intensa, cu scopul de a antrena toate grupele de muschi. Aparatul se livreaza cu un turn de greutati de 80 kg.

Torus 5 dispune de o structura robusta din otel care asigura o durabilitate excelenta. Este ideal atat pentru trenul superior cat si pentru trenul inferior (manualul de instructiuni va va arata diversele optiuni) datorita accesoriilor incluse (manere si bare acoperite cu cauciuc). Cablurile de 6 mm asigura rezistenta si durabilitate; dispune de suport pentru sticle si carlig pentru prosop.

Presa de picioare si statia pentru ridicarea genunchilor pe verticala ofera o gama larga de exercitii pentru partea de jos a corpului in timp ce VKR este o statie de ridicare pe verticala a genunchilor, care permite utilizatorilor sa efectueze exercitii abdominale. Torus 5 este format din Torus 3 plus un kit de transformare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon Horizon TORUS 5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon Horizon TORUS 5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.