Horizon Horizon GR3

de la 2 229.00 lei
(3 magazine)
Bicicleta Indoor Cycling Horizon GR3 va aduce beneficiile unei plimbari cu bicicleta in confortul casei dumneavoastra chiar si in zilele ploioase. Senzatia de mers pe bicicleta chiar la tine acasa.Bicicletele indoor cycling Horizon din seria GR nu sunt doar biciclete, ci adevarate echipamente pentru persoanele care isi doresc un antrenament mai stimulant si mai motivant . Fiecare bicicleta de interior GR este proiectata cu precizie, cu cea mai mare atentie la detalii, pentru a oferi o ...

Descriere - Horizon Horizon GR3


Bicicleta Indoor Cycling Horizon GR3 va aduce beneficiile unei plimbari cu bicicleta in confortul casei dumneavoastra chiar si in zilele ploioase. Senzatia de mers pe bicicleta chiar la tine acasa.

Bicicletele indoor cycling Horizon din seria GR nu sunt doar biciclete, ci adevarate echipamente pentru persoanele care isi doresc un antrenament mai stimulant si mai motivant . Fiecare bicicleta de interior GR este proiectata cu precizie, cu cea mai mare atentie la detalii, pentru a oferi o senztie reala si cat mai apropiata de mersul cu bicicleta.

Butonul de reglare a tensiunii micro-reglabil ofera schimbari de rezistenta netede si precise

Ghidonul cu trei pozitii dispune de senzor integrat pnetru masurarea ritmului cardiac pentru a va ajuta sa mentineti nivelul ideal de efort in timpul antrenamentului.

Consola LCD optionala ofera feedback in timp real si o varietate de programe de instruire, plus sistemul unic de iluminare Glow Ride care ii ghideaza pe utilizatori

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon Horizon GR3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon Horizon GR3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.