Horizon Horizon Andes 5

de la 5 199.00 lei
(2 magazine)
Bicicleta eliptica ergometrica Horizon Andes 5 ofera 10 programe de antrenament, se poate asambla usor, beneficiaza de inchidere dintr-o singura miscare, design compact si posibilitatea unor miscari cat mai naturale in timpul antrenamentului, fac bicicleta eliptica Andes 5 de la Johnson, una dintre cele mai eficiente echipamente de fitness. In plus, monitorizarea datelor si progresul din timpul ntrenamentelor nu au fost niciodata mai usoare, datorita conectivitatii ViaFit.LA CERERE S ...

Descriere


Horizon Horizon Andes 5

Bicicleta eliptica ergometrica Horizon Andes 5 ofera 10 programe de antrenament, se poate asambla usor, beneficiaza de inchidere dintr-o singura miscare, design compact si posibilitatea unor miscari cat mai naturale in timpul antrenamentului, fac bicicleta eliptica Andes 5 de la Johnson, una dintre cele mai eficiente echipamente de fitness. In plus, monitorizarea datelor si progresul din timpul ntrenamentelor nu au fost niciodata mai usoare, datorita conectivitatii ViaFit.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon Horizon Andes 5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon Horizon Andes 5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.