Horizon Horizon Andes 3

4 979.00 lei
(1 magazin)
Bicicleta eliptica ergometrica Horizon Andes 3 ofera 11 programe de antrenament si va ofera posibilitatea de a face activitate fizica chiar si atunci când sunteti pe graba. Asamblarea este simpla avand design compact si plierea se face dintr-o singura miscare. Toate aceste fac din Andes 3 un produs ideal pentru antrenament la domiciliu, fiind extrem de usor de utilizat. ...

Descriere - Horizon Horizon Andes 3


Bicicleta eliptica ergometrica Horizon Andes 3 ofera 11 programe de antrenament si va ofera posibilitatea de a face activitate fizica chiar si atunci când sunteti pe graba. Asamblarea este simpla avand design compact si plierea se face dintr-o singura miscare. Toate aceste fac din Andes 3 un produs ideal pentru antrenament la domiciliu, fiind extrem de usor de utilizat.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon Horizon Andes 3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon Horizon Andes 3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.