Horizon Horizon Adventure 5

7 499.00 lei
(1 magazin)
Banda de alergare electrica Horizon Adventure 5 beneficiaza de un sistem de amortizare a alergarii variabil si o putere a motorului de 2.25 CP.Cadrul rezistent si motorul performant iti permit oricând viteze mari. Conectarea folosind functia ViaFit iti permite sa alegeti tipul de antrenament in functie de nevoile dumneavoastra, putând mereu monitoriza progresul. ...

Descriere


Horizon Horizon Adventure 5

Banda de alergare electrica Horizon Adventure 5 beneficiaza de un sistem de amortizare a alergarii variabil si o putere a motorului de 2.25 CP.

Cadrul rezistent si motorul performant iti permit oricând viteze mari. Conectarea folosind functia ViaFit iti permite sa alegeti tipul de antrenament in functie de nevoile dumneavoastra, putând mereu monitoriza progresul.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon Horizon Adventure 5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon Horizon Adventure 5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.