Horizon 7.0 AT

de la 6 049.00 lei
(3 magazine)
Banda de alergare electrica Horizon 7.0 AT beneficiaza de un motor puternic de 3 CP, ce face ca banda sa poata ajunge la 20 km/h si sa suporte o greutate a utilizatorului de 147 kg.Bluetooth-ul avansat se poate conecta la mai multe dispozitive pentru a transmite continut multimedia prin difuzoarele integrate. Viteza si inclinatia acestei benzi se pot modifica prin simpla aparase a unui buton. Motorul puternic, de 3.0 CP si structura solida va ajuta sa obtineti antrenamente intense. Ban ...

Descriere


Horizon 7.0 AT

Banda de alergare electrica Horizon 7.0 AT beneficiaza de un motor puternic de 3 CP, ce face ca banda sa poata ajunge la 20 km/h si sa suporte o greutate a utilizatorului de 147 kg.

Bluetooth-ul avansat se poate conecta la mai multe dispozitive pentru a transmite continut multimedia prin difuzoarele integrate.

Viteza si inclinatia acestei benzi se pot modifica prin simpla aparase a unui buton. Motorul puternic, de 3.0 CP si structura solida va ajuta sa obtineti antrenamente intense.

Banda de alergare HORIZON 7.0 AT este dotata cu un sistem de amortizare variabil, cu trei zone, oferind flexibilitate si suportul ideal in timpul fiecarei etape a antrenamentului.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Horizon 7.0 AT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Horizon 7.0 AT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.