Hori Split Pad Pro Black NSW

Descrierea Produsului: Hori Split Pad Pro: Black  Un mod revolutionar de a juca Nintendo Switch! Bucurati-va de experienta completa a controlerului in modul portabil, cu ajutorul split-ului Pro pad. Dispun de stick-uri analogice de dimensiuni complete, d-pad de precizie si butoane mari, concepute pentru confort si precizie, chiar si pentru sesiunile de jocuri de maraton. Functiile avansate includ declansatoarele programabile din spate, functionalitatea Turbo, butoanele ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Hori Split Pad Pro Black NSW

Descrierea Produsului:
Hori Split Pad Pro: Black 
Un mod revolutionar de a juca Nintendo Switch! Bucurati-va de experienta completa a controlerului in modul portabil, cu ajutorul split-ului Pro pad.

Dispun de stick-uri analogice de dimensiuni complete, d-pad de precizie si butoane mari, concepute pentru confort si precizie, chiar si pentru sesiunile de jocuri de maraton. Functiile avansate includ declansatoarele programabile din spate, functionalitatea Turbo, butoanele atribuibile si multe altele. 
 


Caracteristici :

- Dimensiuni: 22 x 14.6 x 5 cm
- Experientati controlererul cu dimensiune completa in modul handheld
- Prindere mai mare, butoane, declansatoare, stick-uri analogice si D-pad
- Butoane spate programabile, Turbo, butoane alocate si multe altele
- Daemon x Machina Branding si accente
- Licentiat oficial de Nintendo

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hori Split Pad Pro Black NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hori Split Pad Pro Black NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.