Hori Solo Charging Station Xbox XBOX SERIES X

99.90 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Solo Charging Station Charger Dock Nu lăsați bateriile moarte să vă rețină! Controlere de încărcare și / sau pachete de baterii cu stația de încărcare HORI Solo concepută pentru Xbox Series X | S. Încărcați cu ușurință controlerele și bateriile plasându-le pur și simplu pe încărcător! Stația de încărcare se conectează la consolă prin USB. Cunoașteți starea de încărcare a unui controler sau ...

Descriere


Hori Solo Charging Station Xbox XBOX SERIES X

Descrierea Produsului:
Solo Charging Station Charger Dock
Nu lăsați bateriile moarte să vă rețină! Controlere de încărcare și / sau pachete de baterii cu stația de încărcare HORI Solo concepută pentru Xbox Series X | S.

Încărcați cu ușurință controlerele și bateriile plasându-le pur și simplu pe încărcător! Stația de încărcare se conectează la consolă prin USB. Cunoașteți starea de încărcare a unui controler sau a unei baterii dintr-o privire.

LED-urile încorporate indică încărcarea cu roșu și o încărcare completată cu verde. Include, de asemenea, un pachet de baterii și două capacuri pentru baterii, astfel încât jucătorii să fie întotdeauna gata de joc. Licențiat oficial de Microsoft.
 


• Licențiat oficial de Microsoft
• Compatibil cu controlere Xbox Series X, controlere Xbox One și controlere Xbox One Elite
• Include baterie reîncărcabilă
• Indicatoarele LED afișează starea de încărcare
• Alimentat prin USB

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hori Solo Charging Station Xbox XBOX SERIES X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hori Solo Charging Station Xbox XBOX SERIES X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.