Hori Casti Gaming Headset Pro PS4

279.90 lei
(1 magazin)
GAMING HEADSET PRO HORI simplifică câștigul cu Stereo Gaming Headset Pro pentru PlayStation4! Păstrați-vă mâinile pe controler în orice moment - setul cu cască stereo HORI PlayStation4 include un accesoriu de control audio care se potrivește controlerului DualShock4 prin mufa pentru căști, permițând controlul ușor al experienței dvs. audio, chiar și în timpul acțiunii. Controlați volumul și oprirea microfonului cu o simplă mișcare a de ...

Descriere


Hori Casti Gaming Headset Pro PS4

GAMING HEADSET PRO


HORI simplifică câștigul cu Stereo Gaming Headset Pro pentru PlayStation4! Păstrați-vă mâinile pe controler în orice moment - setul cu cască stereo HORI PlayStation4 include un accesoriu de control audio care se potrivește controlerului DualShock4 prin mufa pentru căști, permițând controlul ușor al experienței dvs. audio, chiar și în timpul acțiunii.

Controlați volumul și oprirea microfonului cu o simplă mișcare a degetului mare. Setul cu cască HORI Stereo Gaming Pro pentru PlayStation4 este ușor, dar robust - cu o bandă de susținere din metal flexibilă la bază.
 Două tipuri de tampoane de urechi amortizate la urechi asigură confort, unghi automat pentru a se potrivi perfect și un design inovator W-FIT la vârful benzii previne presiunea inutilă asupra coroanei capului.

Microfonul flexibil, retractabil, poate fi poziționat exact acolo unde trebuie să fie sau retractat în afara drumului atunci când nu este utilizat. Și cel mai important dintre toate, driverele cu magnet de neodim de 50 mm oferă performanța audio de care aveți nevoie pentru a vă bucura de câștigarea următoarei bătălii.
 • Căști high-end pentru sunet profesional pentru jocuri
• Design peste urechi cu bandă reglabilă confortabilă
• Amortizare „W-FIT” pentru a optimiza confortul
• Microfon retractabil și reglabil
• Driver de 50 mm cu magnet de neodim
• 2 seturi de căști intercambiabile: piele artificială / plasă
• Comenzi audio la bord
• Accesoriu de control audio pentru DUALSHOCK®4
• Accente metalice și design elegant

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hori Casti Gaming Headset Pro PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hori Casti Gaming Headset Pro PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.