Hori Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch

95.26 lei
(1 magazin)
Accesoriu Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch Accesoriu Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch este un produs lansat de Hori la data de 15.09.2018 Licentiata oficial de Nintendo, casca compacta Nintendo NEW HORI Ballistic este cea mai buna protectie a consolei dumneavoastra. Carcasa exterioara tactila asigura o protectie completa, iar etichetele zip din cauciuc arata si se simt fantastic. Inauntru exista un depozit pentru 10 carti de joc si o husa neta, astfel incat sa puteti ar ...

Descriere - Hori Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch


Accesoriu Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch
Accesoriu Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch este un produs lansat de Hori la data de 15.09.2018

Licentiata oficial de Nintendo, casca compacta Nintendo NEW HORI Ballistic este cea mai buna protectie a consolei dumneavoastra.

Carcasa exterioara tactila asigura o protectie completa, iar etichetele zip din cauciuc arata si se simt fantastic. Inauntru exista un depozit pentru 10 carti de joc si o husa neta, astfel incat sa puteti arunca si cateva cabluri.

Caracteristici :
  • Greutate: 227 g
  • Dimensiune: 26.5 x 4.1 x 12.5 cm
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Accesoriu Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hori Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hori Ballistic Hard Pouch Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.