HOPE R Hub USB 3.0 extern, aluminiu, 4+3 porturi USB

Acest hub rapid suporta cel mai recent standard USB 3.0 cu pana la 5 Gbit / s si extinde conexiunea pana la 4 porturi USB 3.0 si 3 porturi de incarcare rapida. Aveti posibilitatea sa conectati toate dispozitivele USB mai vechi. Are 3 porturi pentru incarcare rapida smartphone. Acest hub practic si elegant cu carcasa din aluminiu atrage atentia si este foarte puternic. Pachetul contine: 1 x HUB 7 porturi USB 3.0 1 x Cablu USB 3.0 1 x Alimentator de retea 1 x Manual utili ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


HOPE R Hub USB 3.0 extern, aluminiu, 4+3 porturi USB

Acest hub rapid suporta cel mai recent standard USB 3.0 cu pana la 5 Gbit / s si extinde conexiunea pana la 4 porturi USB 3.0 si 3 porturi de incarcare rapida. Aveti posibilitatea sa conectati toate dispozitivele USB mai vechi. Are 3 porturi pentru incarcare rapida smartphone. Acest hub practic si elegant cu carcasa din aluminiu atrage atentia si este foarte puternic.

Pachetul contine:

1 x HUB 7 porturi USB 3.0

1 x Cablu USB 3.0

1 x Alimentator de retea

1 x Manual utilizare

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HOPE R Hub USB 3.0 extern, aluminiu, 4+3 porturi USB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HOPE R Hub USB 3.0 extern, aluminiu, 4+3 porturi USB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.