Honeywell VM3W2F3A1BET1EA1

18 541.99 lei
(1 magazin)
Tableta industriala Thor Honeywell VM3, VM3W2F3A1BET1EA1 este proiectata pentru utilizarea in mediile de distributie dificile, servicii de productie si operatiuni de transport marfa, produsul Honeywell Thor VM3 ofera performante operationale de neegalat. Procesorul puternic cu o frecventa de 1.5GHz, permite o performanta superioara a aplicatiilor cu intensitate mare de date. In plus, Tableta industriala Thor VM3 este bazata pe un sistem de operare Windows 7, astfel incat ...

Descriere - Honeywell VM3W2F3A1BET1EA1


Tableta industriala Thor Honeywell VM3, VM3W2F3A1BET1EA1 este proiectata pentru utilizarea in mediile de distributie dificile, servicii de productie si operatiuni de transport marfa, produsul Honeywell Thor VM3 ofera performante operationale de neegalat. Procesorul puternic cu o frecventa de 1.5GHz, permite o performanta superioara a aplicatiilor cu intensitate mare de date. In plus, Tableta industriala Thor VM3 este bazata pe un sistem de operare Windows 7, astfel incat integrarea si dezvoltarea aplicatiilor sunt simple pentru utilizator. Ecranul tactil cu o diagonala de 12.5 inch, robust, ofera durabilitate industriala si permite utilizarea dispozitivului si in conditii nefavorabile, protejand dispozitivul de caderi accidentale si expunere la apa. Cu o memorie extensibila de la 4GB RAM, pana la 64GB pe hard-disk, computerul poate rula programe si aplicatii solicitante, pentru a maximiza eficienta activitatilor in timp real.
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell VM3W2F3A1BET1EA1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell VM3W2F3A1BET1EA1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.