Honeywell VM1A-L0N-1A1B20E

de la 10 625.24 lei
(2 magazine)
Proiectat pentru utilizarea in mediile de distributie dificile, servicii de productie si operatiuni de transport marfa, produsul Honeywell Thor VM1A, VM1A-L0N-1A1B20E, este un dispozitiv ce ofera performante operationale de neegalat. Procesorul Qualcomm Octa Core, cu frecventa 2.2GHz, permite o performanta superioara a aplicatiilor cu intensitate mare de date. In plus, Thor VM1 este bazat pe un sistem de operare Android 8.1, astfel incat integrarea si dezvoltarea aplicati ...

Descriere


Honeywell VM1A-L0N-1A1B20E

Proiectat pentru utilizarea in mediile de distributie dificile, servicii de productie si operatiuni de transport marfa, produsul Honeywell Thor VM1A, VM1A-L0N-1A1B20E, este un dispozitiv ce ofera performante operationale de neegalat. Procesorul Qualcomm Octa Core, cu frecventa 2.2GHz, permite o performanta superioara a aplicatiilor cu intensitate mare de date. In plus, Thor VM1 este bazat pe un sistem de operare Android 8.1, astfel incat integrarea si dezvoltarea aplicatiilor sunt simple pentru utilizator. Ecranul tactil cu o diagonala de 8 inch, robust, ofera durabilitate industriala si permit utilizarea dispozitivului si in conditii nefavorabile, protejand dispozitivul de caderi accidentale si expunere la apa, avand standard de protectie IP66. Cu o memorie extensibila de la 4GB RAM, pana la 32GB pe hard-disk, computerul poate rula programe si aplicatii solicitante, pentru a maximiza eficienta activitatilor in timp real.
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell VM1A-L0N-1A1B20E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell VM1A-L0N-1A1B20E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.