Honeywell T3R

de la 315.11 lei (6 magazine)
Termostatul wireless T3R are programare 7 zile 4 trepte pe zi si releu basculant 5 A 250 Vca. Display LCD iluminat Programare cu pana la 4 perioade pe zi cu optiunea zilnica saptamanala sau 5+2 Aplicatie: numai incalzire. T3 poate comanda on off centrale termice murale cazane valve zonale pompe de circulatie etc. nu insa si sisteme de incalzire electrica Mod operare: automat (AUT) manual (MAN) si protectie anti inghet(OFF) Functii de optimizare (pornire optima oprire si ...

Descriere


Honeywell T3R

Termostatul wireless T3R are programare 7 zile 4 trepte pe zi si releu basculant 5 A 250 Vca. Display LCD iluminat Programare cu pana la 4 perioade pe zi cu optiunea zilnica saptamanala sau 5+2 Aplicatie: numai incalzire. T3 poate comanda on off centrale termice murale cazane valve zonale pompe de circulatie etc. nu insa si sisteme de incalzire electrica Mod operare: automat (AUT) manual (MAN) si protectie anti inghet(OFF) Functii de optimizare (pornire optima oprire si pornire intarziata) plus protocoalele adaptive de fuzzy logic. Tip comanda: Fuzzy Logic; Domeniu afisare temperatura: de la 0A C..50A C. Dimensiuni: 136x98x62 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell T3R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell T3R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.