Honeywell SVCPM43-EXW3

750.08 lei (1 magazin)
Descriere Contractul de Edge Service Basic de aplica exclusiv imprimantelor Honeywell PM43 In fiecare zi va bazati pe imprimantele Honeywell sa va pastreze afacerea cat mai productiva si eficienta. Acum va puteti proteja imprimantele impotriva accidentelor si a uzurii cu unul dintre cele mai complete pachete de service oferit pe piata -  Honeywell Service Basic Contractul acopera uzura normala a echipmantului, componente interne cat si externe. Avantajul ofer ...

Descriere


Honeywell SVCPM43-EXW3

Descriere

Contractul de Edge Service Basic de aplica exclusiv imprimantelor Honeywell PM43


In fiecare zi va bazati pe imprimantele Honeywell sa va pastreze afacerea cat mai productiva si eficienta. Acum va puteti proteja imprimantele impotriva accidentelor si a uzurii cu unul dintre cele mai complete pachete de service oferit pe piata - Honeywell Service Basic

Contractul acopera uzura normala a echipmantului, componente interne cat si externe.

Avantajul oferit de acest serviciu este ca nu conteaza cum s-a intamplat, atentia se pune pe cum sa va returneze produsul in cel mai scurt timp posibil.

Planul Gold ofera reparatia dispozitivului in maxim 5 zile lucratoare.

Pachetul de service este oferit direct de catre producator si include 1 an de garantie standard + 2 ani de garantie extinsa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell SVCPM43-EXW3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell SVCPM43-EXW3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.