Honeywell SENS-HT-XH100-HW

131,00 lei (1 magazin)
Detectorul de caldura fara fir, va avertizeaza sonor si luminos de o maniera fiabila referitor la izbucnirea unui incendiu. Detectorul reactioneaza numai la temperaturi peste 58°C, motiv pentru care este exclusa situatia de declansare eronata a alarmei.  Detectorul de caldura declanseaza o alarma de max. 85 dB. Bateria long-life de 3V care asigura alimentarea detectorului are o durata de viata egala cu a senzorului adica 10 ani. In urma declansarii alamei, apasand butonul de ...

Descriere


Honeywell SENS-HT-XH100-HW

Detectorul de caldura fara fir, va avertizeaza sonor si luminos de o maniera fiabila referitor la izbucnirea unui incendiu. Detectorul reactioneaza numai la temperaturi peste 58°C, motiv pentru care este exclusa situatia de declansare eronata a alarmei. 

Detectorul de caldura declanseaza o alarma de max. 85 dB. Bateria long-life de 3V care asigura alimentarea detectorului are o durata de viata egala cu a senzorului adica 10 ani. In urma declansarii alamei, apasand butonul de pe unitatea se va opri sirena timp de 5 minute, in timp ce lumina de alarma va continua sa clipeasca, atata timp cat alarma detecteaza o amenintare.

Caracteristici generale:

Led de veghe
Alarma sonora: 85 dB
Culoare: Alb.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell SENS-HT-XH100-HW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell SENS-HT-XH100-HW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.