Honeywell LC3-00-46000000

Produsul Imprimanta de Etichete Honeywell A-CLASS LC3-00-46000000 este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Atunci cand cerintele aplicatiilor dvs. de tiparire si aplicatii de inalta performanta necesita mai multe caracteristici decat cele oferite de motoarele de tiparire, este timpul sa aleget clasa A Mark II. Familia de imprimante avansate A-Class Mark II este conceputa pentru aplicatii cu mai multe trepte de inalta nevoie, care necesi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Honeywell LC3-00-46000000

Produsul Imprimanta de Etichete Honeywell A-CLASS LC3-00-46000000 este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Atunci cand cerintele aplicatiilor dvs. de tiparire si aplicatii de inalta performanta necesita mai multe caracteristici decat cele oferite de motoarele de tiparire, este timpul sa aleget clasa A Mark II. Familia de imprimante avansate A-Class Mark II este conceputa pentru aplicatii cu mai multe trepte de inalta nevoie, care necesita viteza si fiabilitate dovedita. Noul design permite inlocuirea rapida si usoara a rolei de tipar si a capului de imprimare, care minimizeaza timpul de functionare si imbunatateste eficienta. Clasa A este echipata, de asemenea, cu instrumentul proactiv de diagnosticare a capului de imprimare IntelliSEAQ. Clasa A Mark II este disponibila fie cu latimea de 101.6 mm, fie 152.4 mm si este una dintre singurele imprimante care ofera rezolutie de 203, 300, 400 si 600 dpi fie in dreapta - orientare manuala sau stanga. Modelul A-Class Mark II este un motor de imprimare superior folosit pentru imprimarea cu cerinte ridicate si aplicatii care ofera cel mai inalt nivel de performanta si fiabilitate.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell LC3-00-46000000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell LC3-00-46000000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.